Cartofi crocanti

de Meea in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2016 | 3417 vizualizari

 

   Mi-am propus sa va prezint si o reteta mai inspre "vegan" ,fara carne si muulte condimente deci,va marturisesc ca si eu (maare fan carnii -de pui mai ales-),cateodata chiar am pofta de ceva crocant si rapid de facut asa ca am cautat in caietul meu cu retete ( am sa vi-l prezint odata sa vedeti ce draguttt este ♥) si am gasit aceasta reteta delicioasa! Imi amintesc ca am vazut reteta undeva pe youtube,cred ca era in rusa:)). Nu mai stiu exact care era numele retetei (intelegeti de ce :))),asa ca i-am spus simplu,cartofi crocanti ! Miroase atat de bine in casa cand cartofii sunt la cuptor si merita acea ora de asteptare pana sunt gata!

-KSSS



 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 2 cartofi
  • 50g unt topit
  • 1 lingurita de usturoi granulat si una de patrunjel maruntit
  • sare,piper
  • cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Curatam si spalam cartofii. Taiem cartofii in feliute cat de subtiri posibile!Amestecam feliile de cartofi cu untul topit si condimentele.

   Ungem tava pentru briose cu unt sau margarina,punem cateva felii de cartof,apoi punem cascavalul ras si urmatorul strat de felii de cartof (un strat contine 2-3 felii,cat doriti).Dam tava la cuptor pentru aproximativ o ora.

   Eu adooor sa mananc acesti cartofi crocanti cu deliciosul sos SALSA de la Lidl ♥ dar ii puteti servi si cu ketchup sau orice alt sos!

TIPS-URI

1

Reteta si pe blog: http://delightsts.blogspot.ro/2016/03/cartofi-crocanti_2.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti si picanti