Cartofi crocanti

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 5775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • cimbru
  • sare, piper
  • 8 linguri ulei de masline
  • malai
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Cartofii se spala, se curata si se taie fasii mai groase.

Curatam usturoiul si il pisam. Il amestecam cu sare, piper, cimbru, boia si uleiul de masline.

Punem mujdeiul format peste cartofi si amestecam bine.

Tavalim cartofii prin malai si ii punem in tava.

Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]