Cartofi crocanti

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 5831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • cimbru
  • sare, piper
  • 8 linguri ulei de masline
  • malai
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Cartofii se spala, se curata si se taie fasii mai groase.

Curatam usturoiul si il pisam. Il amestecam cu sare, piper, cimbru, boia si uleiul de masline.

Punem mujdeiul format peste cartofi si amestecam bine.

Tavalim cartofii prin malai si ii punem in tava.

Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]