Cartofi copti de 2 ori

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 11040 vizualizari

 

As putea declara ca in afara de bureti cartofii sunt, cel putin pentru mine, legume extraordinare din care se pot gati foarte multe mancaruri gustoase si interesante. Sa vedem despre ce reteta e vorba astazi: cartofi copti de 2 ori cu smantana, ricotta si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • - 5-6 cartofi medii
  • - 2 linguri mari de ricotta sau branza de vaci
  • - 2 linguri mari de smantana grasa
  • - o mana generoasa de cascaval ras
  • - sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti de 2 ori:

Cartofii de spala foarte bine cu o carpa aspra pana coaja este perfect curata. Se inteapa cu o scobitoare, se sareaza si se dau la cuptor timp de 45 minute. Dupa coacere se taie in doua, se scobeste interiorul pastrand intacte cojile. Se amesteca miezul din cartofi cu branza, smantana si un praf de sare si piper. Se umplu barcutele din cartofi cu acest amestec. Se presara mult cascaval si se dau la cuptor timp de 10-15 minute.

Se servesc fierbinti cu un praf de boia dulce presarat si cu muraturi sau salate de cruditati. N-am mai avut rabdare si i-am mancat cu felii de castravete. O mancarea foarte satioasa si usoara. Va invit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti de 2 ori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv de cartofi cu carnati