Cartofi copti cu usturoi si parmezan

de Irina in Mancaruri de legume, 22 Noi 2013 | 11055 vizualizari

 

Uite ceva tare usor de facut, pentru zile cand timpul nu ne ajunge sau inspiratia nu vine...Cartofii copti pot fi mancati ca atare, alaturi de o salata, sau ca garnitura, alaturi de o friptura.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • ulei
  • 1 ceasca de apa
  • parmezan
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu usturoi si parmezan:

Am spalat bine cartofii, fara sa ii curat de coaja. 

I-am taiat rondele si i-am pus intr-o tava. I-am condimentat cu sare, am stropit cu putin ulei de masline extravirgin, am turnat o cescuta de apa si am imprastiat cativa graunti de usturoi, tot in coaja.

Am pus tava in cuptorul incins si am lasat cartofii pana s-au rumenit pe o paret. I-am intors si i-am mai lasat pana s-au rumenit si pe partea cealalta.

I-am asezat pe farfurie, am presarat marar tocat si fulgi de parmezan. Am stropit cu putina crema de otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu usturoi si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 18:56

si eu ador usturoiul copt,foarte bun

mihaelar63 1

02.12.2013, 16:17

Ce inseamna sa ai ,, mana buna '' .Chiar si acesti simplii cartofi arata senzational

-Licurici- 1

11.06.2015, 19:23

Arata extraordinar de bine!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in folie de aluminiu