Cartofi copti cu sunca si cascaval

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2013 | 5049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 30 g unt
  • 50 g cascaval
  • 50 g sunca impanata, afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu sunca si cascaval:

Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora. Dupa aceasta perioada am taiat cartofii pe jumatate si i-am scobit cu o lingurita. Interiorul l-am uns cu unt topit si am dat cartofii la cuptor, pe grill, pana s-au rumenit putin.

Intre timp am taiat marunt sunca si am calit-o in putin ulei.

In fiecare cartof am pus putina sare, cateva bucati de sunca, cascavalul ras, si am dat din nou la cuptor pentru cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul.

Am servit cartofii cu castraveti in saramura.

O bunatate!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

11.07.2013, 21:08

Multumesc tuturor ptr aprecieri!! De ati fi mai aproape, v-as invita pe toti la masa
Pupici

Sidy 1

12.07.2013, 07:51

Hmmmmmmm....ce buuuuuuni

La Ancuta 1

12.07.2013, 08:25

bunatate ai facut aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute la cuptor