Cartofi aurii

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2010 | 5201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mici
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Se curata cartofii si se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Nu se lasa pana sunt foarte moi.

Se scurg de apa si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se pun la prajit in ulei de masline. Se intorc usor, ca sa nu se zdrobeasca.

Se servesc ca si garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti