Carne in sos de vin cu mazare

de adellyna in Porc, 23 Noi 2014 | 2935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 100 ml vin rosu
  • 200 g mazare
  • o ceapa
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • o legatura de marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos de vin cu mazare:

Intr-un vas calim usturoiul impreuna cu carnea, adaugam condimentele, zaharul si vinul. Lasam sa fiarba in vin pana scade si ramane un sos gros.

Calim ceapa, adaugam mazarea si lasam sa fiarba 15 minute, apoi adaugam bulionul, condimentele si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos de vin cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne afumata si carnati