Carne de porc prajita la tuci

de Razvan Constantinescu in Porc, 6 Ian 2015 | 9934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpa de porc proaspata;
  • 200 g de slanina;
  • o lingurita de sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc prajita la tuci:

Se taie slanina si se pune in tuci, la foc mediu. Peste ea se adauga pulpa de porc, taiata in bucati mari, si sarea. Se amesteca din cand in cand.

TIPS-URI

1

Pentru a se patrunde mai bine carnea, se acopera tuciul cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc prajita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de unt si lamaie