Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2016 | 7436 vizualizari
Ina 1
Tare-mi plac introducerile tale ( si retetele, evident )
Catalina L 1
multumesc Ina
Zamfira 1
Nu prea cunosc bucataria chineza, dar tare bine arata ce ne-ai adus, as vrea sa gust o asa o bunatate!
CameliaR 1
mihaelar63 1
Buna reteta si bun pont te-a invatat chinezoaica ta Margot . Am pus reteta la favorite sa o incerc si eu .Am sa urmez pasii de preparare sa vad ce-mi iese .
Bya Ralu 1
ce bunatate
dantes 1
Buna!
MotanLaOale 1
Gherca Daniela 1
buna carnita!
Aletta 1
bun,bun
simona72 1
Imi place sa citesc introducerile tale e de retinut sfatul lui Margot!
Rocsi 1
d d
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:08
ieri la 08:10
pe 07.07 la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
8 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Rocsi
Alexandra Burz 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabriela_aysondu 1
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!