Carnaciori in aluat

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2012 | 4529 vizualizari

 

Astazi va propun o reteta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 300 g carnaciori de bere
  • 1 ou
  • susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Incingem bine cuptorul.

Se pudreaza planul de lucru cu putina faina si se intinde foaia de aluat. Se taie patratele, cu un cutit bine ascutit. In mijlocul fiecarui patratel pozitionam cate un carnacior si invelim (ca la cornulete).

Asezam "cornuletele" in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu ou batut.
Presaram putin susan sau mac si dam la cuptor, la foc mare 10 minute. Reducem apoi focul si lasam pana se rumenesc frumos deasupra.

Se pot servi calde sau reci, langa un pahar de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

16.01.2012, 17:23

La Ancuta 1

16.01.2012, 19:22

Va multumesc mult. ma bucur ca va place

ionela2682 1

21.01.2012, 18:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]