Cârnăciori de bere în foietaj

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 20240 vizualizari

 

Cârnăciori de bere în foietaj, un aperitiv uşor de făcut şi deosebit de delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carnăciori de bere
  • 1/2 aluat foietaj Bella
  • 1 gălbenuş
  • Seminţe de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cârnăciori de bere în foietaj:

Preparare cârnăciori de bere în foietaj

Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi mai mulţi cârnăciori, se întinde puţin cu sucitorul şi se taie fâşii late cât lungimea cârnăciorului. Se taie capetele cârnăciorilor şi se rulează fâşia de foietaj în jurul cârnăciorului.

Se aşază cârnăciorii în tavă, se bate gălbenuşul şi se ung cârnăciorii cu ajutorul unei pensule. Se presară susan şi se dau la cuptorul încins la 200 grade, pentru 15 sau 20 de minute.

Cârnăciori de bere în foietaj se scot de la cuptor şi se servesc fierbinţi cu un pahar de bere Neumarkt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cârnăciori de bere în foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes cu sunca si branza