Carnaciori de bere in aluat

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2012 | 3276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat congelat
  • 16-18 buc. carnaciori de bere
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura lapte
  • un galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de bere in aluat:

Pe masa presarata cu faina se intinde aluatul decongelat in prealabil, la temperatura camerei.  Din aluat taiem fasii de exact dimensiunea carnaciorilor si apoi rulam in aluat . Dupa care asezam fiecare rulou in tava de copt.

Oul se bate cu laptele si apoi cu o pensula de bucatarie, ungem fiecare rulou si dam tava la cuptor pentru 30 de minute, in functie de cuptorul fiecaruia. Cand sunt gata rumenite, se scot din cuptor , se lasa la racit si se servesc alaturi de un pahar de bere.... la rece:)!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de bere in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj