Capsunica

de Oana in Dulciuri, 26 Mar 2015 | 5718 vizualizari

 

Este un desert simplu de tot si bun, bunut!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr iaurt grecesc
  • 100 gr smantana pt frisca
  • 250 gr branza de vaci sau ricotta
  • 2 linguri zahar pudra
  • o lingurita esenta de rom
  • 100 gr capsuni
  • un pahar suc proaspat de portocale
  • 100 gr piscoturi
  • o lingura gelatina
  • Decor:
  • 100 gr capsuni
  • frunze de menta
  • 100 gr afine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Mai intai pregatiti patru pahare de desert. Hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece. Capsunile le taiati cuburi. Amestecati intr-un blender iaurtul, frisca, branza de vaci, zaharul pudra, romul si capsunile pana obtineti o crema fina. Topiti gelatina la bain marie si adaugati-o in crema. Omogenizati bine.

Rupeti piscoturile si insiropati-le cu sucul de portocale.

Asezati in pahare un strat de piscoturi, capsuni si afine, crema pana le umpleti. Lasati la rece cel putin doua ore. Decorati cu capsuni si frunze de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsunica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

oanapl 1

08.05.2017, 23:00

Arata minunat!

kytz 1

08.05.2017, 23:15

Ce prezentareeee!🍓🍓🍓

Oana 1

09.05.2017, 11:48

Ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]