Capsuni cu frisca

de ela in Dulciuri, 7 Mai 2010 | 7315 vizualizari

 

nu stiu cum am facut dar am sters pozele din timpul prepararii

 

INGREDIENTE

  • 1kg capsuni
  • 500ml frisca lichida
  • 4linguri zahar
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca:

Se spala capsunile si se curata de codite, apoi se sfarama bine cu blenderul sau cu furculita si se amesteca cu zaharul si zaharul pudra,

se omogenizeaza bine.

Frisca se bate bine cu intaritorul de frisca.

Se scurg capsunile de zeama care au lasat-o si se rastoarna peste frisca,compozitia amestecandu-se bine

Se serveste cu inghetata.

TIPS-URI

1

am descoperit ca spuma de capsuni este mult mai delicioasa daca o faci cu frisca,e mai cremoasa si nu lasa zeama multa daca servesti a doua zi,asa cum se intampla daca le faci cu albus de ou batut

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

marcela1979 1

18.05.2010, 00:58

ela uite am pus pt tine frisca cu capsuni

ela 1

18.05.2010, 01:03

carla am vazut,am mancat dar nu ai inca furculite iti place cum a iesit cu frisca?

ela 1

18.05.2010, 01:06

am mancat putin si din pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de capsuni si frisca