Cannelloni cu carne

de Catalinaflorea in Cannelloni, 13 Apr 2015 | 4661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • o ceapa mica
  • 5 linguri de parmezan
  • 3 lnguri de ulei masline
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 4 oua
  • 1 pahar lapte
  • 4 linguri de faina
  • 40 gr ulei
  • 300 g pasta de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • o canita de apa
  • busuioc proaspat
  • 4 linguri ulei masline
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Se amesteca cele 4 oua cu laptele, uleiul si faina apoi se coc clatite subtiri.

Se amesteca carnea cu celelalte igrediente si se tine foare putin pe foc, circa 5 minute.

Intr-o oala se pune sucul de rosii su apa, usturoiul intreg si busuioc si se lasa la fiert circa 40 minute.

Se ruleaza clatitele cu carne apoi se aseaza in rand intr-o tava.

Deasupra de pune socul de rosii si parmezan mult.

Se da la cuptor pentru 15 minute pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Canellonni din carne de pui