Cannelloni cu branza dulce si stafide!

de hashul in Cannelloni, 8 Apr 2013 | 10027 vizualizari

 

Mi-au mai ramas cateva bucati de cannelloni de la reteta anterioare cu branza si spanac si m-am gandit, de ce sa nu fac si un desert?
Rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • cannelloni - 14 buc
  • Umplutura :
  • 500 gr brânză de vaci
  • 2 oua
  • 3 - 4 linguri zahar
  • stafide in jur de 50 de grame
  • gris - 3 linguri (sau mai mult depinde cat de groasa vreti sa fie branza)
  • o lingurita coaja rasa de portocala(1 portocala)
  • un varf de sare
  • esenta rom - o lingurita
  • Sos :
  • 3 galbenusuri
  • smântână - 200 ml
  • zahar vanilat - 2 plicuri
  • 2 linguri zahar
  • Bezea :
  • 3 albusuri
  • 4 linguri zahar tos
  • jumatate lingurită otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza dulce si stafide!:

Se pune  apa la fiert, iar cand clocoteste puneti pastele şi le lasati fix 2 minute.Le lasati deoparte sa se racoreasca.

Acum  preparam umplutura amestecand toate ingredientele.

Ungem  un vas de yena sau orice altceva cu unt.Umplem fiecare cannelloni cu branza si le asezam unul langa altul in vas.

Pentru sos , frecam ouale cu zaharul pana se topeste(cu mixerul daca vreti), apoi adaugam smantana. cand este gata adaugam peste cannelloni , pana le acopera bine.

Setati cuptorul la o temperatura medie ,pana in 150 de grade.

Pana se incinge cuptorul pregatit bezeaua. Mixati bine pana se intareste, apoi adaugati zaharul si la sfarsit otetul.Puneti bezeaua peste paste si sos. O puneti in cuptor pana se rumeneste frumos deasupra ( mie mi-a luat vreo 30 de min). Aveti grija sa nu ardeti bezeaua.

E delicioasa, si rece si calda!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza dulce si stafide!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

09.04.2013, 17:11

Patricia, am făcut și eu, dar fără glazura de deasupra Urmează să probez, cerd că e tare bună combinația!

hashul 1

09.04.2013, 22:43

E super buna combinatia.

hashul 1

09.04.2013, 22:46

Data viitoare am sa fac un sos de vanilie, cred ca o sa fie si mai buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana