Calcan cu usturoi

de laylalala in Peste, 23 Mai 2010 | 10647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr file de calcan
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • faina
  • 5 catei de usturoi, curatati si tocati
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri verdeata asortata tocata
  • 7 linguri supa de peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calcan cu usturoi:

Se spala si se sterge pestele.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa 5 minute la marinat.Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina.
Se topesc 2 linguri unt intr-o tigaie si se prajeste usturoiul.Dupa ce s-a prajit se scoate si se pune deoparte pe o farfurie mica.Se prajeste si pestele 4-5 minute, pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.
Se topeste 1 lingura de unt in tigaie si se caleste verdeata tocata.Se toarna supa de peste, se adauga usturoiul, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.
Calcanul se serveste cu sosul obtinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit cu mujdei de usturoi