Cabanos in foietaj

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 6552 vizualizari

 

O gustare rapida si de efect pe un platou cu gustari.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati cabanos
  • 1 pachet foietaj
  • 1 ou
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Cabanosul se taie bucati de 3 cm. si se cresteaza la capete.

Foietajul decongelat se taie fasii de 1 cm. 

Fiecare bucata de cabanos se infasoara cu foietaj.

Fasiile de foietaj trebuie sa se suprapuna putin.

Se pun in tava de copt tapetata cu hartie.

Se ung cu ou si se presara cu mac.

Se dau la cuptor pentru 25-30 min.sau pana se rumenesc deasupra(depinde de cuptorul fiecaruia).

Se scot pe servetele absorbante ca sa se absoarba excesul de grasime scurs din cabanos.

TIPS-URI

1

Se pot coace si fara a fi unse cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]