Burger Wagyu cu omleta, sos picant si ingredient surpriza

de Satisfyyourcravings in Vita, 15 Iul 2016 | 3591 vizualizari

 

Wagyu este o specie japoneza de vita, care este predispusa genetic sa contina mai multi acizi grasi omega-3 si omega-6 decat speciile obisnuite.

 

INGREDIENTE

  • 125 grame carne de vita Wagyu, tocata
  • sare, piper
  • 2 oua mari
  • o legatura mica de chives
  • 1 lingura sos picant (eu am folosit Frank's Red Buffalo)
  • 1 lingurita de miere
  • 1 chifla
  • 1 felie de branza Cheddar
  • putin unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger Wagyu cu omleta, sos picant si ingredient surpriza:

Se incalzeste chifla cateva minute, la 180 de grade Celsius, in cuptor. 

Se amesteca carnea de vita cu sare si piper si se modeleaza intr-o chiftea nu foarte compacta. 

Se gateste 4 minute pe parte. Cand se intoarce burgerul, se aseaza felia de branza deasupra pentru a se topi. 

Intre timp, se bat ouale ca pentru omleta si se toaca chivesul marunt. 

Se taie chifla longitudinal in jumatate, iar interiorul se unge cu unt. Se prajeste pe partile interioare. 1-2 minute, la foc mediu, pana devin crocante.

Se incalzeste o tigaie nonaderenta la foc mare si se adauga ouale. Se roteste tigaia, astfel incat toata suprafata sa fie acoperita de ou. Se presara chives deasupra, iar cu ajutorul unei spatule se impatureste in jumatate, apoi in sfert si se transfera pe bucata bazala a chiflei.

Se aseaza burgerul deasupra, se stropeste cu sos picant si miere si se inchide sandvisul cu bucata de chifla ramasa.

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger Wagyu cu omleta, sos picant si ingredient surpriza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

15.07.2016, 23:16

Gherca Daniela 1

16.07.2016, 09:25

bun, bun!

Rocsi 1

16.07.2016, 21:59

Pentru mine sa imi faci unul fara omleta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]