Voi prezenta ingredientele și instrucțiunile pentru a prepara burger-ul perfect. Nu folosiți carnea congelată anterior, deoarece sucurile se pierd în timpul dezghețării. Dacă este pregătit înainte, acoperiți cu folie de plastic și puneți la frigider, pentru nu mai mult de o zi.
reteta pentru picnic
Se unge grătarul ușor, cu ulei și se încinge la foc mediu.
Se pune oul într-un castron și se adaugă muștarul, sosul barbeque, o ceapă mică tăiată fin, un cățel de usturoi tocat mărunt, sare și piper. Apoi adăugați ingredientele pentru savoare ( se pot adăuga împreună sau separat, în funcție de gust). Treceți carnea de vită prin amestecul obținut, încercând să nu o manipulați prea mult, pentru că devine mai dură astfel. Folosind degetul mare, faceți o depresiune superficială în centrul fiecărui burger pentru a preveni umflarea în timpul gătitului.
Puneți burgerii pe grătar, lăsându-i între 6-8 minute pe fiecare parte. Puneți apoi burgerii pe o chiflă și adăugați topingurile preferate.