Bulz "Taci si înghite"

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2016 | 32438 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa care te lasa fara cuvinte... doar taci si-nghiti :)
 
 

 

INGREDIENTE

  • 350 g carnat si carne afumata (de casa)
  • 200 g telemea
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • Pentru mamaliga:
  • 500 ml apa
  • 500 ml lapte
  • 250 g malai
  • 50 g unt
  • 50 g parmezan (optional)
  • 1/2 lingurita.sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz "Taci si înghite":

Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit.

Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati rondele si carnea bucatele subtiri. Le-am lasat la prajit 7-8 minute fara sa adaug ulei. Intr-un vas yena, am pus jumatate din mamaliga si am nivelat.

Am presarat branza rasa apoi am pus amestecul prajit. Am acoperit cu restul de mamaliga si am nivelat din nou. Deasupra am pus cascavalul ras apoi am facut trei adancituri cu un polonic. In fiecare adancitura am spart cate un ou. Am dat vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz "Taci si înghite"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare romaneasca