Bulz

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2013 | 3107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai grisat
  • sare
  • apa
  • telemea
  • branza de burduf
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Se pune apa cu un praf de sare in ceaunel la fiert,cand da in clocot se adauga malaiul in ploaie si se amesteca  pentru a nu se forma cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata.

Cand s-a racit putin,se formeaza cu mana mingiute in care se pune branza de burduf! Apoi,se pun intr-o tava la cuptor.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

08.05.2013, 23:36

Ce bun! Cel mai bun!

Lavinia 1

09.05.2013, 00:14

delicios

Bya Ralu 1

09.05.2013, 14:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz