Bulz

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2013 | 3171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai grisat
  • sare
  • apa
  • telemea
  • branza de burduf
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Se pune apa cu un praf de sare in ceaunel la fiert,cand da in clocot se adauga malaiul in ploaie si se amesteca  pentru a nu se forma cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata.

Cand s-a racit putin,se formeaza cu mana mingiute in care se pune branza de burduf! Apoi,se pun intr-o tava la cuptor.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Balmos