Bulion de rosii

de mihaelaM in Bulion, 20 Noi 2011 | 10079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10kg rosii bine coapte
  • 5 linguri sare grunjoasa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Rosiile le spalam bine dupa care le vom taia partile albe,apoi le taiem in 2 sau in 4 ,depinde de marimea rosiei.O data taiate le vom da prin masina de separat coaja de pulpa.

Dupa ce am terminat de separat am pus sucul intr-o oala groasa unde am adaugat sare dupa gust,apoi am lasat la foc mediu.Cand sucul a inceput sa fiarba am amestecat mai des sa nu se lipeasca.Cand bulionul a capatat o consistenta mai groasa,ca cea de smantana,am adaugat putin ulei.

Dupa 5 minute dupa ce am pus uleiul am stins focul dupa care am pus in sticle,dar atentie nu umpleti sticlele prea tare ,lasam putin loc cat sa mai punem si deasupra cam 1 lingura de ulei.Punem capacele dupa care vom acoperi bine cu o patura groasa timp de 2 zile,pana ce se racesc complet.Dupa racire se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:40

multumesc mamaie

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:41

mai Mena nici chiar asa

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:41

multumesc Gabitza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]