Bulion de rosii

de mimmi in Bulion, 1 Sep 2011 | 10131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii ( foarte coapte)
  • zahar si sare dupa gust
  • conservant
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Sticlele le spalam foarte bine si le uscam in cuptor. Sticlele trebuie sa fie calde cand le umplem cu bulion.

Spalam bine rosile,le curatam de partea lemnoasa,eventuale stricaciuni si le taiem bucati. Le dam prin masina de macinat rosii. Le punem intr-o oala adanca pentru inceput la foc mare dupa ce da in clocot lasam sa fiarba la foc mic. Amestecam sa nu se lege de fund.

Bulionul trebuie fiert pana nu se mai formeaza spuma si se ingroase.

La sfarsit punem sare si zahar dupa gust si dizolvam 1 plic de conservant in putin bulion dupa care turnam totul in oala(la 5 l de bulion punem un plic de conservant).

Mai lasam sa dea cateva clocote,dupa care umplem sticlele cu bulionul fierbinte. Acoperim sticlele cu paturi si le lasam sa se raceasca lent,dupa racire se depoziteaza in locuri racoroase si intunecoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (10)

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Rocsi iti trimit ?? avem multe rosii si am pus multe sticle !!

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Ariana,trebuie sa il pun si eu fara conservant,sa incerc !MErsi !

adry88 1

02.09.2011, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]