Bulgarasi de cartofi

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 4055 vizualizari

 

Sunt cartofii preferati ai fiului meu mai mare.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de cartofi:

Se curata cartofii si se dau pe razatoarea mica. Se storc de zeama lasata.

Se amesteca cu ouale, sare si piper.

Se formeaza bilute mici si se prajesc in uleiul bine incins.

Se pot servi ca si garnitura sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios