Bulete din branza si cascaval cu marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 10273 vizualizari

 

dupa reteta Jamilei, cu multumiri .... >:d

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. branza telemea de oaie
  • 200 gr. cascaval
  • 2 oua
  • 100 gr. faina alba
  • 1 plic praf de copt (10 gr.)
  • 1 legatura de marar verde
  • cca 500 ml ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din branza si cascaval cu marar:

Branza telemea si cascavalul le trecem pe razatoarea fina.

Adaugam ouale, praful de copt, mararul tocat si amestecam.

Incorporam si cele 100 gr. faina in compozitie, vom obtine un amestec lipicios.

Lasam cateva minute amestecul deoparte.

Tapetam o tava cu faina pentru ca buletele sa nu se lipeasca de tava.

Cu mainile trecute prin faina desprindem cate putina compozitie si formam mingiute de marimea celei de ping pong.

Asezam mingiutele in tava tapetata pana le modelam pe toate (ies in jur de 40).

Punem intr-o craticioara cu diametrul mic 500 ml ulei si il lasam sa se incinga.

Trecem buletele prin baie de ulei cateva minute (2-3-4) pana obtin buletele noastre nuanta dorita de noi.

Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.

Gata, se pot servi.... ;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din branza si cascaval cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de caşcaval şi brânză