Budinca Roxana

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2016 | 3235 vizualizari

 

Sunt sigura ca fiecare a ramas cu resturi de la masa de Pasti. M-am ales si eu si m-am hotarat sa fac ceva cu ele pentru ca erau bune si era pacat sa le arunc.

 

INGREDIENTE

  • 6 snitele de porc
  • 6 oua rosi
  • 6 felii de paine cu coaja
  • 3 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr de unt
  • 200 gr smantana
  • 3 oua crude
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Roxana:

       Toate ingredientele le-am taiat cubulete. Ouale le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron.

       Intr-un vas de yena am asezat bucatele rupte din feliile de paine. Deasupra am pus ingredientele taiate si am adaugat bucatele de unt din loc in loc. Am das vasul la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 20 de minute.

       Cele 3 oua crude le-am batut bine cu sare si piper si am adaugat smantana. Dupa ce am omogenizat bine am turnat compozitia in vasul de yena si am mai lasat 10 minute la cuptor. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem adauga ce ingrediente dorim :branza,sunca,drob,etc.

2

Feliiile de paine le putem lasa si intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Roxana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:59

Super buna!

anca_rm 1

11.05.2016, 10:23

interesanta budinca ti-ai tras

reisnaor_2006 1

11.05.2016, 11:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute