Budinca de orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2012 | 6791 vizualizari

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

08.04.2012, 15:56

oana_pisicutza16 1

08.04.2012, 16:00

diaconta 1

08.04.2012, 16:05

buna budinca
sa folosesti cu spor vasul
si eu vreau sa-mi iau ca am deja multe puncte,dar nu m-am hotarat care din ele
esti multumita de el?

deyutzky 1

08.04.2012, 16:32

buna buna

Bya Ralu 1

08.04.2012, 16:40

rodicamaria 1

08.04.2012, 17:34

Diaconta draga,cred ca e OK vasul,am uns doar cu ulei si nu s-a lipit.Este prima oara cand il folosesc,abia ieri l-am luat.Am doar o teama : este foarte lucios si foarte alunecos,am mentionat si mai sus.Si mai am o curiozitate : oare merge pe flacara de aragaz fara sa se sparga asa cum arata in reclama ? Capacul si accesoriul de fiert pe abur sunt insa din sticla de Yena obisnuita,spune la instructiuni ca pot fi folosite in cuptor,nu si pe flacara direct.Sper ca totul va fi in regula cu ele.Doar atat am luat eu,dar imi face cu ochiul si o tava dreptunghiulara.

diaconta 1

08.04.2012, 17:51

ma cam enerveaza vasele cu care trebuie sa umblu ca si cu niste bibelouri sunt ca si platourile cu suprafata ca si oglinda,te ingrozesti cand trebuie sa le cureti,ori vasele de yena,smotru cat incape
oricum o sa-mi iau

Rocsi 1

08.04.2012, 19:13

nu am mai auzit de budinca asta

Lau 1

08.04.2012, 19:38

bun

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gallo Pinto