Budinca de dovlecel

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 4419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • jumatate de plic praf de copt
  • 100 g branza telemea
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri unt lichid(rama)
  • sare,piper
  • cascaval ras
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecel:

Dovlecelul se curata de coaja si semintele din interior si se taie fasii subtiri,

Amestecam ouale cu telemeaua, laptele. untul. sare, piper , ptraunjelul tocat maruntsi , faina si praful de copt. La sfarsit adaugam dovlecelul.

Ungem o tava cu putin ulei , si turnam compozitia de mai sus Presaram cascaval ras..Coacem circa 30 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecel