Budinca de cornuri

de Krystal in Dulciuri, 18 Iun 2015 | 5577 vizualizari

 

Acesta reteta o veti gasi si pe alt site de reteta la care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 5 cornuri mari sau batoane ( depinde ce gasiti sa cumparati )
  • 500 ml lapte
  • 10- 11 linguri zahar
  • 5 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cornuri:

Se taie cornurile , se adauga 5-6 linguri zahar si se pune laptele caldpeste si se lasa sa se inglobeze bine in cornuri. Intre timp se separa ouale. Galbenusurile le amestecati spuma cu 4-5 linguri de zahar , apoi albusurile le bateti spuma cu un praf de sare , cat sa se tina pe tel.

Se amesteca cornurile cu galbenusurile  si apoi se amesteca cu albusurile spuma.

Se toarna compozitia intr-un vas de yena cu capac unsa cu putin ulei sa nu swe prinda de vas si se da la cuptorul incins la 180° C pentru 45-50 minute…pana cand vedeti ca a facut o crosta aurie deasupra.

Se lasa sa se raceasca. Cand e rece se poate servi cu siropul vostru preferit  deasupra.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata