Budinca de cornuri

de Krystal in Dulciuri, 18 Iun 2015 | 6007 vizualizari

 

Acesta reteta o veti gasi si pe alt site de reteta la care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 5 cornuri mari sau batoane ( depinde ce gasiti sa cumparati )
  • 500 ml lapte
  • 10- 11 linguri zahar
  • 5 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cornuri:

Se taie cornurile , se adauga 5-6 linguri zahar si se pune laptele caldpeste si se lasa sa se inglobeze bine in cornuri. Intre timp se separa ouale. Galbenusurile le amestecati spuma cu 4-5 linguri de zahar , apoi albusurile le bateti spuma cu un praf de sare , cat sa se tina pe tel.

Se amesteca cornurile cu galbenusurile  si apoi se amesteca cu albusurile spuma.

Se toarna compozitia intr-un vas de yena cu capac unsa cu putin ulei sa nu swe prinda de vas si se da la cuptorul incins la 180° C pentru 45-50 minute…pana cand vedeti ca a facut o crosta aurie deasupra.

Se lasa sa se raceasca. Cand e rece se poate servi cu siropul vostru preferit  deasupra.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji