Budinca de conopida

de cccris in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 8810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de conopida congelata
  • 1 iaurt
  • 2 cutii smintina mici
  • 2 oua
  • O bucata cascaval ras
  • ½ lingurita chimen macinat
  • Busuioc
  • Sare, piper
  • Citeva bucatele unt
  • Pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

Conopida se fierbe in steamer sau clasic la aragaz.

Intr-un castron se amesteca iaurtul, smintina, ouale, chimenul, busuiocul, sarea si piperul.

Se unge o cratita cu putin unt, se tapeteaza cu pesmet. Se pune conopida scursa de apa in vas, se adauga compozitia de mai sus, se amesteca foarte putin, se preasara citeva fisiute de unt, se acopera cu o folie de aluminiu cu partea mata in sus si se da citeva minute la cuptorul incins la 180 grade.

Cind incepe sa se lege budinca se scoate, se preasara cascavalul ras si se mai pune la cuptor descoperita pina se rumeneste.

Se poate servi alaturi de chiftelele cu sos dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

17.03.2010, 20:42

imi place tare mult si eu ma gandeam azi ca si as fi facut o musac de conopida cu cartofi,arata super bine

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol