Astăzi vă prezentăm o rețeta de desert absolut delicios. Este o budincă cu nucă de cocos, fără făină, care se prepară ușor și te încânta cu gustul ei bun.
Pentru această Budincă cu nucă de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină, am folosit următoarele ingrediente: mascarpone, smântână lichidă, zahăr, fulgi de cocos, ciocolată.
Cum se prepara Budinca cu nuca de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec mai mare. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.
Sparge ouăle într-un bol. Pune un praf de sare, adaugă zahărul și esență de vanilie. Mixează bine toate ingredientele până când devine spumoasă compoziția și își dublează volumul. Încorporează brânza mascarpone, omogenizând.
Adaugă fulgii de cocos și amestecă.
Toarnă compoziția în tava de copt.
Coace budinca în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, timp de 40-45 de minute sau până se rumenește frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă budinca la temperat, după care o poți răsturna pe un platou.
Înfierbântă smântâna lichidă, apoi adaugă ciocolata ruptă bucăți și amestecă până se topește și glazura devine omogenă și lucioasă.
Glazurează budinca cu sosul de ciocolată și presară fulgi de cocos.
Este un desert foarte gustos și aromat care vă va cuceri cu siguranță.
Încearcă și rețeta de Tarta Raffaello, un deliciu fin sau varianta de Bomboane Raffaello de casa.
Îți recomandăm și rețeta de Tort Raffaello, un desert perfect.