Budinca cu dovlecei si branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 8922 vizualizari

 

O budinca delicioasa cu branza si cascaval Delaco!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel(300-400g)
  • 100 g branza de capra Delaco
  • 100 g cascaval Delaco
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 legatura patrunjel
  • piper
  • praf de usturoi
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei si branza:

   Se unge un vas termorezistent cu unt. Dovlecelul se curata si se feliaza rondele. Intr-un castron se amesteca ouale cu branza, piperul, praful de usturoi si patrunjelul. Se pune un strat de rondele de dovlecel, se toarna compozitia de branza, apoi se pune al doilea strat de dovlecel, deaspura se toarna smantana si se baga la cuptorul incins la 170 de grade C pentru 40-50 de minute. Se scoate din cuptor, se pune cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se da la cuptor pana cand de rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

smantana se poate pune si in compozitia de ou si branza

2

vasul sa fie acoperit cu capac sau folie de aluminiu

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

12.07.2013, 21:12

Foarte buna

Geanina87 1

13.07.2013, 09:47

liana_geicu 1

26.07.2013, 11:45

Atat de bine arata ca aseara am testat si eu reteta, insa nu am pus usturoi si verdeata (nu mai aveam in casa). Este foarte buna, multumesc pentru idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval