Budinca cu cascaval

de Flori82 in Paste, 3 Mar 2013 | 11700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea de vaca
  • 200 g smantana 12% grasime
  • 300 g paste
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cascaval:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe  ambalaj.

Se bat ouale, se adauga smantana si telemeaua de vaca si se combina cu pastele.

Se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Dupa ce au fiert pastele(se adauga putin ulei pt. a evita lipirea) nu se clatesc, doar scurse de apa.

2

Telemea de vaca nu foarte sarata.

3

Se pot folosi toate categorile de paste: penne, farfalle etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor