Budinca cu cascaval

de Flori82 in Paste, 3 Mar 2013 | 11612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea de vaca
  • 200 g smantana 12% grasime
  • 300 g paste
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cascaval:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe  ambalaj.

Se bat ouale, se adauga smantana si telemeaua de vaca si se combina cu pastele.

Se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Dupa ce au fiert pastele(se adauga putin ulei pt. a evita lipirea) nu se clatesc, doar scurse de apa.

2

Telemea de vaca nu foarte sarata.

3

Se pot folosi toate categorile de paste: penne, farfalle etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste colorate cu carne si ciuperci