Bucati de pulpa pui cu susan

de COSTEO in Pui, 31 Iul 2013 | 2988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 240 g susan
  • 5 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit

pentru bait:

  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 400 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucati de pulpa pui cu susan:

Pulpele se pui,se curata,se dezoseaza,apoi se portioneaza in 4 bucati depinde cat de mare este pulpa.Le punem la bait,preparam baitul din vin,cimbru,usturoi pisat,sare,piper,condimente granulate,apoi le lasam la frigider cam 5-6 ore.Dupa cele 5-6 ore le scoatem din bait,si le pregatim pentru urmatoarea etapa.Batem cu telul cele 5 oua foarte bine,punem faina intr-un bol,si semintele de susan in alt bol.Fiecare bucata de pui se va trece o data prin faina ,ou si la final le tavalim prin susan,Se pun intr-o tigaie cu ulei incins,Se prajesc pe ambele parti.Cand le scoatem din tigaie se pun pe sevetel de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Se servesc cu castraveti murati.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucati de pulpa pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant