Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească

de Bucataras in Pui, 3 Dec 2013 | 3543 vizualizari

 

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de effect.

 

INGREDIENTE

  •  2 pulpe de pui
  • țelină
  • făină
  • dovlecei
  • rucola
  • ceapă roșie
  • pulpe de roșii
  • roșii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească:

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect. 
Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la jumătatea osului. Se îndepărtează pielea. Se dezosează puiul. Se repetă operațiunea și cu cealaltă pulpă. Apoi se taie carnea în bucăți. Se pune carnea într-un vas, se presară puțină făină peste. Apoi se adaugă ulei și se pune la prăjit într-o tigaie încinsă. Când puiul este aproape gata, se adauga și puțină sare. Se scoate puiul și se pune la strecurat.
 
Se taie dovleceii în bastonașe. Se folosește doar partea exterioară a dovlecelului. Se curăță ceapa și se toacă. Se taie și câteva crenguțe de țelină. Frunzele se vor folosi pentru decor. Se taie si roșiile în bucăți medii. Într-o tigaie se pune ulei la încins, se pune mai întâi ceapa, apoi țelina la călit. Se toacă un usturoi mărunt. Apoi se adaugă roșiile. Se adaugă piper macinat. Apoi se pune și carnea peste ele. La final se pun și dovleceii cu coajă. Când este gata, se pune și ruccola. Se adaugă și ulei de măsline.
 
Între timp se taie miezul dovleceilor sub formă de bastonașe și se prăjesc cu puțin cimbru. Se adaugă și puțin vin alb. Se piperează și când e gata se scot la scurs pe un șervet de hărtie. Se gusta carnea și se mai adaugă sare și piper dacă este nevoie. Se pune un inel de metal pe o farfurie. Lângă el se așază bastonașele de dovlecei prăjiți. Se așază o pulpă peste dovlecei. În inelul de metal se pun legumele. Se decorează cu puțin ulei și oțet balsamic. Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 22:32

ce bunatate !

MotanLaOale 1

03.12.2013, 22:38

Ina 1

03.12.2013, 22:44

asta da!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]