Bruschetti al pomodoro

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine bagheta
  • 2 rosii de marime potrivita
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetti al pomodoro:

- taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ;

- le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt;

- ungem feliile de paine cu ulei de masline;

- dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante;

- rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam cu sare si oregano dupa gust;

- dupa ce s-au racit bruschetele, le frecam cu usturoi iar deasupra punem cate o lingurita din compozitia de rosii;

- la final am pus cate o frunzulita de busuioc pe fiecare bruschetta.

SERVITI VA ROG!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetti al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci si leurda