Bruschette

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 3099 vizualizari

 

Un aperitiv de vara suuper gustos :D

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • 10 felii de paine prajita
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette:

Rosiile se spala bine si se taie cubulete.

Usturoiul se piseaza sau se toaca marunt si se adauga peste rosii.

Se asezoneaza cu sare si piper.

Se adauga cimbrul si uleiul de masline.

Se amesteca usor pentru a forma o compozitie omogena.

Paine se prajeste.

Se aseaza pe un platou painea prajita, peste compozitia si se decoreaza dupa placul fiecaruia.

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

cimbrul se poate inlocui cu busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu castravete verde