Bruschete de rosii cu busuioc proaspat

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 7162 vizualizari

 

un aperitiv minunat

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie tare, dar coapta,
  • 2-3 fire de busuioc proaspat,
  •  3-4 catei de usturoi,
  • sare ,
  • piper,
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete de rosii cu busuioc proaspat:

rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu rosia taiata, busuiocul se toaca marunt. toate ingredientele se omogenizeaza si se da la rece vreo 20 min.
intre timp se taie painea feliute subtiri si micutze , e de preferat a se folosi bagheta si se prajesc pe o tava incinsa pana se rumenesc usor.
se aseaza pe un platou si se pune deasupra rosiile cu busuioc. se servesc imediat ca aperitiv si nu numai.
sunt delicioase si de mare efect

TIPS-URI

1

eu am pus usturoiul in compozitia de rosie dar daca se doreste un gust discret de usturoi se freaca doar feliile de paine cu usturoiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete de rosii cu busuioc proaspat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii, ardei si "za'atar"