Bruschete caprese

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2011 | 8626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 50 g mozzarella
  • 1 lingura masline fara samburi feliate
  • ulei de masline
  • 5-6 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete caprese:

Punem feliile de paine la prajit. Cat timp acestea se rumenesc in toaster noi tocam rosiile, mozzarella, frunzele de busuioc si le amestecam impreuna cu feliile de masline intr-un castron. Asezonam cu sare si piper, adaugam putin ulei de masline si le amestecam pentru a se intrepatrunde toate aromele.

Luam feliile prajite, le frecam cu usturoi (cam un catel de usturoi la 2 felii), le stropim cu ulei de masline, apoi le punem pe platoul pe care le vom servi.

Acoperim painea cu amestecul din castron, impartindu-l in mod egal pe cele 4 felii. Stropim cu ulei de masline si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete caprese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco