Bruschete a la Sabina

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 10975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine neagra (de casa de preferat)
  • cativa catei de usturoi
  • ulei de masline
  • rosii tocate cubulete
  • rozmarin proaspat
  • ardei iute tocat marunt
  • cateva masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete a la Sabina:

Prajim painea, aromam cu usuroi (razuim usturoiul pe painea prajita, practic acesta se topeste si isi lasa aroma in paine), adaugam rosiile si maslinele tocate , stropim cu ulei de masline, condimentam cu rozmarin si ardei iute tocat. Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete a la Sabina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci