Brownies cu frisca

de RuxyRux in Prajituri, 11 Ian 2011 | 4165 vizualizari

 

...a la Ruxy....yamyyyyyyyy....

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata neagra 80 gr
  • 50 gr cacao
  • 6 oua
  • 6 linguri frisca lichida
  • vanilie
  • 1 pachet unt mare
  • 1 lingurita praf copt
  • un varf cutit sare
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 2 cani pline de faina
  • Glazura:  
  • 100 gr frisca lichida
  • 50 gr unt
  • 3 linguri zahar
  • o ciocolata neagra 80 gr  
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu frisca:

1. Punem frisca intr-un ibric sa se infierbante usor adaugam ciocolata bucatele si topim amestecand cu grija.

2. Se ia de pe foc si se adauga untul taiat cubulete. Se topeste si apoi se pune zaharul si vanilia amestecand bine.

3. Batem ouale la mixer cinci minute apoi le turnam intr-un bol.

4. Faina, sarea si praful de copt le amestecam la mixer 10 secunde.

5. Se adauga peste faina jumatate din compozitia de ciocolata si se amesteca 30 de secunde apoi se adauga si jumatate din compozitia de ou, mixand din nou 30 de secunde. procedam apoi alternand inca o data, compozitia de ciocolata si cea de ou.

6. Se unge o tava cu unt si apoi se toarna si se niveleaza frumos aluatul.

7. Se coace la 180 grade pentru 45-50 de minute.

8. Glazura: Se pune untul si frisca in ibiric si se infierbanta se adauga si ciocolata bucatele si apoi zaharul, Nu se fierbe. Se amesteca pana se topeste bine si se uniformizeaza.

Se lasa 5 minute sa se racoreasca si se toarna calda peste brownies.

Minunata....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastel de nata