Brownie cu crema de branza

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 1 Aug 2015 | 4708 vizualizari

 

Este o "prajtura frageda si lipicioasa, cremoasa, ti se sfarama in mana si ti se lipeste de cerul gurii", exact cum este descrierea de pe Savori urbane de unde m-am inspirat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 187 g unt
  • 150 g ciocolata cu minim 50% cacao
  • 130 g faina
  • 40 g nuci tocate
  • 70 g biscuiti digestivi
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • 200g crema de branza
  • 100 g unt
  • un plic zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra
  • ciocolata pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu crema de branza:

Topim ciocolata cu untul. Mixam ouale cu zaharul si sarea pana cresc in volum si devin spumoase. Adaugam ciocolata topita in fir subtire mixand in continuare, apoi nucile taiate , biscuitii maruntiti si apoi faina. Amestecam totul bine pana obtinem o compozitie fluida.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins aproximativ 20-25 minute. Lasam prajitura sa se raceasca in tava, este frageda si se rupe usor.

Este foarte buna si asa simpla.

Pentru crema de branza mixam untul cu crema de branza, zaharul vanilat si zaharul pudra.

Asezam aceasta crema peste prajitura rece si ornam cu ciocolata topita.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negrese