Briose vesele de la Dr. Oetker

de Oana in Prajituri, 11 Apr 2012 | 5194 vizualizari

 

"Bucatarasul" s-a inscris intr-o campanie promotionala Dr. Oetker, "Primavara cu gust de sarbatoare" http://www.promotii-oetker.ro/paste2012/#concurs si am ales o reteta Dr. Oetker, am primit un pachet cu bunatati si cu ingredientele necesare si iata ce a iesit:

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Muffins Dr. Oetker,
  • 125ml ulei
  • 75ml lapte
  • 2 oua
  • 1 cutie Margarete Dr. Oetker.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose vesele de la Dr. Oetker:

Cutia de muffins include si hartiutele pentru briose, un pachet cu praf pentru briose si un pachet cu fulgi de ciocolata. Mixul de briose se amesteca cu laptele, uleiul si ouale, se mixeaza la viteza mare 2-3 minute. Se amesteca fulgii de ciocolata, oprind 2 linguri pentru decor. In maxim 10 minute compozitia e gata!

Se incalzeste cuptorul la foc mediu, se aseaza hartiutele de briose in tava (se poate folosi si o tava normala, daca nu aveti speciala de briose- hartiutele sunt putin cartonate). Se imparte compozitia de briose in forme si se presara deasupra fulgii de ciocolata. Se coc briosele 20 de minute, se face testul cu scobitoarea. Se scot din cuptor, se lasa la racit si se decoreaza cu margarete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose vesele de la Dr. Oetker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura glazurata