Briose - Reteta de baza

de Mitinita in Prajituri, 23 Ian 2011 | 7061 vizualizari

 

De ce reteta de baza? Fiindca asta o folosesc mereu si pot fi adauga alte ingrediente:nuci,stafide,cocos,gem,cacao,etc

 

INGREDIENTE

  • 2 cup faina 
  • 3 lingurite praf de copt
  •  1/4 lingurita sare 
  • 3/4 cup zahar
  •  1 ou
  •  1 cup lapte
  •  1/4 cup ulei vegetal
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose - Reteta de baza:



Intr-un bol se pun faina,zaharul,praful de copt si sarea.

Se amesteca oul,laptele si uleiul si se adauga peste faina.

Se amesteca cu o furculita foarte usor,chiar numai pana e incorporata faina.

Daca amestecati prea tare o sa aveti briose lasate si necoapte.

Se tapeteaza forma sau se pun foile pentru briose.

Se dau la cuptorul preancalzit cam 25 minute sau pana cand iese scobitoarea curata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose - Reteta de baza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

lia maria 1

24.01.2011, 11:29

briosele sant grozave imi place reteta ta si am s-o oncerc

Mitinita 1

24.01.2011, 11:52

lia ,sa-mi spui cum ti-au iesit!

MotanLaOale 1

24.01.2011, 12:01

trebuie facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose daneze