Briose pufoase ( sau madlene)

de Petrina MIH in Prajituri, 9 Sep 2015 | 28970 vizualizari

 

Vreau sa va spun ca sunt dlicioase! Reteta e una diferita de celelalte, iar briosele sunt nemaipomenite, asemanatoare celor din magazin dar...si mai bune. Eu am luat reteta dintr-o revista. Se pot adauga in le fructe confiate, bucati de ciocolata sau ce doriti, mie imi plac simple. Sper sa le incercati si sa imi spuneti cum au fost.

P.S. - Am uitat sa fac pozele de la nceput si am facut doar cand le-am scos din cuptor :D

 

INGREDIENTE

  • 180 g unt (moale - la temperatura camerei)
  • 180 g zahar ( de preferat pudra)
  • 180 g faina
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • o esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase ( sau madlene):

Untul si zaharul se amesteca cu ajutorul unui mixer,  se adauga si sarea. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga pe rand cate un ou, incorporandu-l in crema de unt.

Dupa ce am pus toate ouale si am amestecat bine, adaugam esenta apoi faina impreuna cu praful de copt si amestcam.

Le asezam in forme de briose si dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 grade. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase ( sau madlene)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Madlena lui Proust