Briose negrese -de post

de Rocsi in Prajituri, 15 Mar 2011 | 9531 vizualizari

 

Este o reteta de post...negresa e prajitura ce o fac cel mai des in post..acum am vrut sa fac mai altcumva si cum am vazut la Ianculubita negresa ei cu gem am zis sa incerc si eu..niciodata nu mai facusem pana acum cu gem...vi le recomand,sunt foarte gustoase!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cu apa minerala
  • 3 sferturi cana de zahar
  • jumatate cana ulei
  • 1 lingura si jumatate cacao
  • 1 borcan mic de gem de prune
  • 1 praf de copt
  • coaja de portocala rasa
  • 1 esenta vanilie
  • 16-20 linguri faina 
  • 1 pumn miez de nuca
  • 1 plic glazura de ciocolata dr.oetker
  • nuca de cocos
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose negrese -de post:

Punem intr-un bol apa minerala cu zaharul.

invartim cu un tel pana ce zaharul se topeste.

apoi adaugam uleiul,esenta si gemul.

amestecam bine de tot.

apoi punem coaja de portocala,praful de copt si faina treptat.

la urma adaugam si cacaua si o incorporam bine.

ungem tava de briose cu margarina.

le umplem pe 3 sferturi cu compozitie.

deasupra punem miez de nuca tocat.

dam tava in cuptorul incins,pana ce briosele sunt coapte.

apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.

preparam glazura cu 2 linguri apa rece,apoi ungem briosele cu ea .

presaram nuca de cocos deasupra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose negrese -de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu merisoare si crema de vanilie