m-am inspirat de la Irina schimband cantitatile si tipul de ciocolata. Gand drag, Irina >:d
Pentru inceput taiem cocolata alba bucatele.
Mixam untul cu sarea si zaharul pudra pana obtinem un amestec spumos.
Adaugam 2 linguri de Amaretto,ouale pe rand, apoi pudra de cacao.
Mixam 2-3 minute,apoi incorporam lingura cu lingura si faina proaspat cernuta.
Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Asezam in formle din silicon hartiutele de briose, apoi punem cate o lingura de compozitie.
Asezam in fiecare forma cateva bucatele de ciocolata alba,apoi impartim restul de compozitie in toate formele acoperind ciocolata alba.
La final decoram cu ciocolata ramasa si dam tava la cuptor pentru 25 minute la 180 grade.
Facem testul cu scobitoarea si scoatem briosele din formele de silicon pe un gratar pentru a se raci fara sa se umezeasca hartia.
Pofta buna!