Briose din malai cu broccoli

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 5926 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa....parca ar fi turtite de malai:) Noua ne-au placut, a mancat si pitica...eu zic sa le incercati - nu tu Gaby, nu, nu! :))

 

INGREDIENTE

  • 8 buchetele mici de broccoli
  • 1 canita faina de malai
  • 1 canita faina integrala
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita curcuma
  • 1/2 lingurita pudra chilli 
  • 1 1/4 canita de lapte
  • 1 ou
  • 1/4 canita ulei
  • 1/3 canita branza sarata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din malai cu broccoli:

Se pune la fiert broccoli in apa cu sare 3 minute, apoi se scoate cu o paleta si se raceste sub jet de apa. Se lasa sa se scurga pe un prosop, pana se pregateste aluatul.

Se masoara toate ingredientele cu aceeasi canita. Se amesteca ingredientele uscate: malaiul, faina, zaharul, sarea, praful de copt, curcuma si chilli, apoi se adauga pe rand laptele, oul si uleiul si se amesteca bine cu un tel. La sfarsit se adauga branza. 

Intr-o forma de briose - eu nu am decat inimioarele :D - se pune cate o ligura cu aluat, apoi se aseaza cate un buchetel de broccoli si se acopera cu inca o lingura cu aluat. 

Se coace cca 20 de minute la 180 de grade.

Pofta mare!

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din malai cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]