Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2016 | 7630 vizualizari

 

O bunatate! Simplu, rapid, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 1 lingurita unt
  • 200 gr. branza( telemea cremoasa President am avut eu)
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura amidon
  • felii subtiri de cascaval (eu am pus Hochland clasic)
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval:

Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb ca pentru piure, 20 de minute.

Se scurg cand sunt gata,  se amesteca cu branza, oul, smantana, amidonul.

In forma de briosa, se asaza felia de cascaval, se pune o lingura sau doua de compozitie si se inveleste cu o alta felie subtire de cascaval.

Briosele se coc 25 de minute, la 180 de grade C, apoi se pun cu tot cu forma pe un grilaj pentru a se raci.

Briosele se vor scoate din forma, numai dupa ce s-au racit perfect.

TIPS-URI

1

La alegere puteti adauga, somon afumat, cubulete de sunca, bacon feliute, verdeata, masline etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cartofi, cu carne, spanac si cașcaval